علیرضا یونچی با اشاره به
بازدید رئیس قوه قضائیه از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و مأموریت به سازمان بازرسی و دادگستری مازندران برای پیگیری راهاندازی خط تولید ۹۰ هزار تنی این شرکت، گفت: سفر رئیس قوه قضائیه به مازندران و بازدید از کارخانه صنایع چوبوکاغذ این استان نشان از رویکرد حمایتی این دستگاه حاکیمتی از تولید دارد.
عضو مجمع عالی واردات تصریح کرد: سرانه مصرف کاغذ از قبیل کاغذ و محصولات سلولزی در کشور حدود ۲۷ کیلوگرم است که تحت تاثیر کرونا استفاده از این محصولات تولیدی به تناوب کاهش یا افزایش خواهد داشت.
وی افزود: میزان مصرف کاغذ در بخشهای تحریر کم شده و استفاده از محصولات سلولزی افزایش داشته است بالای ۹۰ درصد مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کاغذهای A۴ از خارج تامین میشود.
یونچی با اشاره به موانع تولید در کارخانه کاغذ و چوب بیان کرد: سوءمدیریت مهمترین مانع در روند تولید کارخانه کاغذ و چوب در مازندران است، قرار بود در سالهای گذشته این واحد تولید با همراهی یکی از شرکتهای بزرگ اندونزیایی نسبت به افزایش تولید اقدام کنند اما برخی از موانع باعث کاهش بهره وری در این واحد تولید شده است.
عضو مجمع واردات بیان کرد: پایین بودن بهره وری و بروزرسانی نیروی انسانی برای افزایش تولید این کارخانهها باید مورد بازبینی قرارگیرد، از سوی دیگر بهره برداری سطحی از منابع چوب به عنوان ذغال و سوخت باعث اتلاف منابع شده است.
وی افزود: الیاف کوتاه و بلند برای تامین کاغذ در همه جای دنیا وارداتی است و تنها اندونزی مواد اولیه آن را دارد، اما با فراوری میتوان میزان ارزش افزوده را ایجاد کرد.
یونچی ادامه داد: کارخانه چوبوکاغذ مازندران توانایی تأمین بخشی از نیازهای کشور دارد و در دراز مدت میتوان سهم تامین نیاز داخلی را افزایش داد.
شرکت صنایع چوبوکاغذ مازندران به عنوان «شرکت سهامی عام» بزرگترین تولیدکننده کاغذ در ایران با ظرفیت مجموعاً ۱۷۵ هزار تُن شامل ۹۰ هزار تُن کاغذ روزنامه و چاپ و تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ فلوتینگ است. «حفظ و احیاء و بهره برداری اصولی از جنگلهای کرانه دریای خز» ر، «کاهش وابستگی کشور به واردات کاغذ»، «کاهش خروج ارز از کشور»، «ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در منطقه و کشور» و «رشد و توسعه تخصصهای امور جنگل و صنعت کاغذ سازی» از جمله اهداف تأسیس این شرکت عنوان شده است.
ارسال نظرات